top of page
sarah-6512.jpg

Sarah
Brusell

Educatief auteur, kinderboekenschrijver en nieuwe-dingen-bedenker
Kinderen verwonderen en nieuwsgierig maken naar de wereld, dat is mijn missie.
En dat doe ik het liefst samen. Schrijf je mee?

Kinderboeken

Ik word vaak omschreven als een (iets te) enthousiaste schrijver met veel fantasie. Naast jeugdboeken specialiseer ik me in content en lesmateriaal rondom wetenschap, techniek en rekenen.

 

Een greep uit mijn bibliografie:

Uitgeverij Schoolsupport - Informatieboeken

2023 - Zo word je piloot

2024 - Klimmen en Boulderen

2024/2025 - Nog twee boeken (geheim)

Uitgeverij Van Driel - Prentenboeken

2022 - Een beetje bang

2023 - Een beetje oefenen

2024 - Wordt vervolgd...

Uitgeverij van Gorcum - Rekenmysteries

2022 - Deel 1: De Noorse schat 

2022 - Deel 2: Midden in de wildernis

2023 - Deel 3: Race door Europa

Meer zien? Kijk dan bij Boeken

Foto van de schrijver Sarah Brusell. Een blonde vrouw van rond de 35 jaar oude vrouw met een schrijfblok en pen in haar hand.
sarah-6398.jpg

Gratis e-book vol tips

Blog over schrijven

bottom of page