top of page

Origineel cadeau: Geïllustreerd persoonlijk fotoboekje van karton

Door Sarah Brusell


Zoek je nog een origineel, duurzaam en persoonlijk cadeau voor een dreumes of kleuter? Kijk dan eens bij dit geïllustreerde fotoboek. Het is een combinatie tussen een prentenboek en een fotoboek: een fotoboek dat je kunt voorlezen aan je kleintje met de familie in de hoofdrol.

Deze week extra voordelig met de Sinterklaasactie!


Ja, hij is er eindelijk! In samenwerking met Studio Maagtablet en Boekje van Karton mocht ik mijn idee ontwikkelen: een persoonlijk fotoboek met prachtige prenten.

Ik ontving een proefexemplaar en dus ging ik direct aan de slag met deze blog. Onderin vind je de informatie over de prijs en het bestellen van zo'n mooi prenten-fotoboekje.


Geboorte van het boekje

Het idee ontstond omdat ik op zoek was naar een kant-en-klaar fotoboek met mooie illustraties, zodat het echt voelde alsof mijn kinderen de hoofdrol speelden in een prentenboek, maar dit kon ik nergens vinden. Ik belde met Boekje van Karton en zo ging het balletje rollen.


Maak het persoonlijk

In dit boek vind je ruimte voor alle belangrijke personen, lievelingseten, poppen en knuffels en nog veel meer. Je kunt de teksten bij de foto's aanpassen, zodat je zelf kunt kiezen wat belangrijk is voor de ontvanger. Leuk als verjaardagscadeau of met de kerstdagen.


Samen lezen

Terwijl jij voorleest, kan je kleintje alles aanwijzen en op een gegeven moment zelf benoemen. Zo lees je echt samen een verhaal over je kleintje en alle belangrijke personen in zijn leven.

Ook handig om te weten: de boekjes zijn gemaakt van superstevig karton. De eigenaar van Boekje van Karton heeft om te testen een kartonnen boekje van de trap gegooid en deze bleef heel! Daarnaast is het boekje volledig veilig om op te sabbelen en te bijten.


Prachtige illustraties

Renée van Studio Maagtablet heeft prachtige illustraties gemaakt in aquarel met primaire kleuren, waar kleine kinderen dol op zijn. Ook heeft ze op elke pagina in het boekje dieren verwerkt, die je kunt aanwijzen tijdens het voorlezen. Kijk maar eens naar deze schattige baby-octupus!


Waar koop je het?

Je kunt een geïllustreerd fotoboek bestellen bij Boekje van Karton in een normale versie (16x16 cm) en een kleine versie (11x11 cm). De normale versie kost € 18,99 exclusief verzenden en de kleine versie kun je al kopen voor € 16,49. Kijk hiervoor bij de speciale pagina van Boekje van Karton.


Komen er nog meer van deze boekjes?

Ik zal nog niet teveel verklappen, maar achter de schermen zijn we bezig met nog een aantal geïllustreerde fotoboeken. Hou hiervoor deze website en de Instagram van Boekje van Karton in de gaten. Spannend!

16 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page