top of page

Schrijf je prentenboek

Halfjaar : Het Prachtige Prentenboek Traject

Vanaf 1 oktober schrijf je in een halfjaar je prachtige prentenboek. Punt. Ook zonder (veel)schrijfervaring. En dit doe je niet alleen, maar samen met een groep enthousiaste mede-schrijvers. Ook krijgt een van de schrijvers uit het traject een traditioneel uitgeefcontract! Dus vorm je unieke verhaal, schrijf samen en maak kans op een traditioneel uitgeefcontract!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang meer informatie of

schrijf je direct in voor het traject!

Beide opties vind je onderaan de pagina.

In het traject vind je o.a.

  • Een schrijftraject van een halfjaar en twee communityweken

  • Overzichtelijke online cursus met video's en oefeningen

  • Prentenboekcommunity in Huddle
    (Kletsen en samenwerken met andere schrijvers)

  • Aandacht voor jouw creativiteit; Geen standaard prentenboek

  • Betaalbaar traject met vrijblijvend de mogelijkheid om extra's toe te voegen, als je wil. Niets moet, alles mag!

  • Kans op een uitgebreide manuscriptbeoordeling

sarah-6627.jpg

Samen zorgen we dat jouw prentenboek er komt

Aan het eind weet je zeker dat je verhaal compleet is, professioneel opgemaakt is en kun je het met zelfvertrouwen je verhaal aanprijzen aan een uitgever of je lezers.  Uiteraard blijft het jouw verhaal. Je krijgt tijdens het schrijfproces veel vrijheid en ruimte voor je eigen creatieve proces.

Lees ook mijn blog vol tips voor het schrijven van je prentenboek.

'Oké, klinkt tof, maar nu wil ik details'

Gegeven door Saar Schrijft

Schrijfenthousiasme, inspirerende lessen en veel groepsbegeleiding van kinderboekenschrijver Sarah Brusell. O.a. bekend van 'Een beetje bang'

Elke twee weken aanmoediging

Nu écht de tijd en focus voor je verhaal. Als stok achter de deur krijg je een halfjaar lang elke twee weken (m.u.v. vakanties) een online meeting met mij en je medeschrijvers.

Twee communityweken

Vanaf 1 oktober een week lang elke doordeweekse avond een online meeting met mij en andere (beginnende) schrijvers. Als kick-off en als afsluiting.

Overzichtelijk proces

Het schrijfproces is opgedeeld in vijf overzichtelijke stappen, voor zo min mogelijk overwhelm. En als je wel even vast zit, kun je dus je vraag online stellen.

Online les en steun

Naast de meetings, is er een online lesomgeving en kun je je schrijfvragen stellen in de online Huddle-community (een soort forum met je schrijfmaatjes)

Early bird-prijs tot 1 sep

Je doet nu mee voor slechts 249 euro. De enige korting die ik geef is Early Bird-korting. Als je het waardevol vindt kun een 1-op-1 sessie extra kopen. Niks moet. Ik ben een schrijver, geen salestijger.

En het allerbelangrijkste: Je gaat een verhaal schrijven dat jonge lezers gaat verwonderen!

20 + schrijvers gingen je al voor!

sarah-6453.jpg

Ariska

Het is heel fijn dat je er zoveel tips in hebt gezet, zoals het aantal woorden en de mogelijke opbouw etc. Zoveel had ik helemaal niet verwacht, maar is echt meer dan welkom. Een kinderboek schrijven is een droom en die voelt nu gelijk een stuk haalbaarder en minder ver weg! Zo van 'dat doe ik even'

Britt

Oké, ik heb je brief-sjabloon bekeken en het is echt heel tof! Ik denk dat veel mensen er wat aan gaan hebben, omdat niet iedereen weet hoe je zoiets aan moet pakken. Het is heel professioneel opgesteld ook!

Bertine

Sarah heeft gezorgd voor een heldere uitleg en fijne voorbeelden ter ondersteuning. Een heel fijn handvat voor wie net als ik door de bomen het bos niet ziet en niet weet waar te beginnen.

Beginnen de schrijfkriebels al te kriebelen?

Zit jij er volgend jaar ook zo bij?

Het is een moeilijk wereldje, dat geef ik eerlijk toe.

Maar met veel oefening, kennis van ervaren schrijvers en feedback van je lezers en mede-cursisten, kom je al zoveel verder. En er zijn altijd nieuwe prentenboeken nodig over belangrijke en nieuwe onderwerpen.

Schrijf dus je prachtige prentenboek en zie de magie ontstaan bij je lezertjes!

Schrijf mee en maak je Prachtige Prentenboek!

Of wil je eerst nog meer weten?

Hier komen nog veelgestelde vragen

bottom of page